"ISPUSTILI SU BEBU I SMEJALI SE": Novinarka progovorila o hororu koji je preživela nakon porođaja - doktor je najstrašnije izvređao

Novosti online

12. 04. 2021. u 18:58

NAKON što je nedavno novinarka i infuenserka Mina Smiljanić iznela optužbe protiv anesteziologa iz jednog beogradskog porodilišta, navodeći da ju je on vređao i udarao, oglasile su se i brojne druge žene, iznoseći neprijatnosti koje su doživele.

ИСПУСТИЛИ СУ БЕБУ И СМЕЈАЛИ СЕ: Новинарка проговорила о хорору који је преживела након порођаја - доктор је најстрашније извређао

Foto: Printscreen

Sada je svoje horor iskustvo za Beogradsku hroniku podelila i novinarka RTS-a Tijana Radonjić. Ona je u 34. nedelji trudnoće, shvativši da nešto nije u redu morala da ode u porodilište. Ispostavilo se da beba nema srčane radnje i upućena je u salu za porođaj, gde je, kaže, dugo bila sama. Rekli su joj da u takvim situacijama carski rez nije praksa.

Nakon toga je došao doktor da joj da epiduralnu anesteziju, a zatim je, saznavši da je novinarka, počeo da je vređa.

- Svi vi novinari, sudije i tužioci ste šljam ovog društva, ne mogu ni da zamislim na koji način dolazite do funkcija, ne mogu da zamislim, ovo društvo bi bilo mnogo lepše da ne postojite - rekao joj je.

Prema Tijaninim rečima, ona je bila sama u sali oko 20 minuta, iako je porođaj počeo, a onda su došli svi, pa je usledio novi šok.

- Oni su prosto bebu ispustili iz ruke i počeli da se smeju. Nisam znala da li sam u nekom filmu horor ili šta se dešava oko mene, ali taj smeh i ovog trenutka na mene utiče da se zaledim - rekla je ona.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna