ZDRAVLJE MI JE NA PRVOM MESTU: Oglasio se Vranjanac koji je primio dve doze vakcine različitih proizvođača

Јелена Стојковић
Jelena Stojković

12. 04. 2021. u 13:30

VRANjANAC Slađan Antić Gera, kaže za Novosti da je ovih dana na meti brojnih spekulacija o tome kako će tužiti nadležne zbog toga što je greškom primio vakcine dva različita proizvođača.

ЗДРАВЉЕ МИ ЈЕ НА ПРВОМ МЕСТУ: Огласио се Врањанац који је примио две дозе вакцине различитих произвођача

Slađan Antić / Foto J. S.

- Meni je trenutno zdravlje na prvom mestu. Ne mogu da kažem da mi je dobro. Menja se iz dana u dan i ne osećam se najsjanije. Zahvaljujući gradonačelniku Vranja dr Slobodanu Milenkoviću uradio sam komplentne preventivne preglede. Ne bih govorio o svom zdravstvenom stanju u ovom trenutku ali nije sjajno vrtoglavice ne prestaju – kaže Antić.

Ovaj Vranjanac kaže da mu najteže pada što mu se niko u ovoj državi nije obratio, ni jedan lekar nije rekao sa kojim se posledicama može suočiti. 

- Ja sam se obratio svima od Vranja do Beograda. I uvek sam govorio da nije stvar u tužbama ili u tome da neko dobije otkaz, već u tome da želim da znam na čemu sam. Ali niko mi ni reč nije rekao – kaže Antić.

On dodaje  da što se tiče eventualnih tužbi on je oko toga konsultovao pravni tim advokata. Da li će i koga tužiti ne želi da govori o tome jer kako kaže on nije pravnik i ne zna ko je prava adresa za eventualnu tužbu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a