PROLEĆE OPET NA PAUZI: Meteorolog najavio - Od sutra zahlađenje, a evo kad će konačno biti toplije

Tanjug

12. 04. 2021. u 09:11

OD sutra u Srbiju stiže zahlađenje koje će potrajati do poslednje nedelje aprila, rekao je gostujući na televiziji meteorolog Nedeljko Todorović.

ПРОЛЕЋЕ ОПЕТ НА ПАУЗИ: Метеоролог најавио - Од сутра захлађење, а ево кад ће коначно бити топлије

Foto: Tanjug

- Tokom noći biće naoblačenje. Već u utorak ujutru biće priliva hladnog vazduha i očekuje se pad temperature- rekao je Todorović.

U sredu najviše dnevne temperature biće 7-8 stepeni u Beogradu, do 9 u Srbiji, a u četvrtak se može očekivati da, posle planina, snega bude i u nižim predelima.

U petak se očekuje prestanak padavina, a dnevne temperature biće do 12 stepeni. Temperature od 19. aprila biće od 14 do 17 stepeni, ali sa kišom povremeno.

Todorović ocenjuje da će april biti sa prosečnom temperaturmo možda malo manjom od višedecenijskog proseka.

- Sve što beležimo sada, već je zabeleženo - pokazuju analize- rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGULJ SA OBALE DRINE: Mali Zvornik nudi posetiocima svestranu turističku ponudu