PAO DOGOVOR: Kamioni odblokirali prelaz Horgoš

Novosti online

09. 04. 2021. u 17:41

POSLOVNO udruženje Međunarodni transport saopštilo je da je postignut dogovor da se u ponedeljak održi sastanak njihovih predstavnika sa Ministarstvom saobraćaja i Republičkom direkcijom za imovinu u vezi sa problemom naplate parkinga na prelazu Horgoš.

ПАО ДОГОВОР: Камиони одблокирали прелаз Хоргош

Foto: J.Lemajić

Do održavanja sastanka, navode iz udruženja, saobraćajna inspekcija je dogovorila da se parking na Horgošu neće naplaćivati pa je teretni saobraćaj ponovo uspostavljen.

Podsetimo, poslovno udruženje prevoznika Međunarodni transport saopštilo je ranije danas da su njihova vozila i roba privrednika i građana koju prevoze zadržana na ovom graničnom prelazu zato što neće da plate parking privatnoj kompaniji koja je, kako navode, tu postavila svoju rampu.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

normalno

09.04.2021. 18:36

Mene ne zanimaju ovakve vijesti mene zanima šta je danas izjavio predsjednik na kojoj televiziji gostuje šta će reći o đilasu o zapadu istoku takve stvari

Sima

09.04.2021. 19:11

Interes drzave je ugrozio neko, protok robe je ugrozio neko. Taj neko sve nas zajebava. Zasto drzava ili ministarstva ne reaguju. Tu niste brzi da donesete uredbu i resite problem. Riba smrdi od glave, pa je jasno da neki glavonja sve nas zamajava. Sutra ce opet neki drugi, kad vidi da ta sema prolazi.

Maki

09.04.2021. 19:36

Samo napred.. Treba blokirati sve saobraćajnice dok se ovakvi i slicni nameti ne ukinu.. Prevoznicima svi otimaju "sa nekim pravom"..od baba sere preko policije do carine i da ne nabrajam..