KOJA JE SADA PROCEDURA? Može li doktor Krajinović - za koga novinarka tvrdi da je maltretirao - ostati bez licence?

Novosti onlajn

08. 04. 2021. u 20:16

DOKTOR Tomislav Krajinović, anesteziolog Ginekološko-akušerske klinike "Narodni front" protiv kojeg će ova klinika voditi disciplinski postupak jer je na porođaju vređao i maltretirao novinarku Minu Smiljanić, mogao bi da ostane i bez licence, ukoliko se prijava protiv njega podnese i Sudu časti Lekarske komore Srbije.

КОЈА ЈЕ САДА ПРОЦЕДУРА? Може ли доктор Крајиновић - за кога новинарка тврди да је малтретирао - остати без лиценце?

GAK "Narodni front" u Beogradu

Oduzimanje licence može biti privremeno ili stalno. Ali, da bi se uopšte pokrenula procedura protiv njega Mina, ili član njene porodice, ili kolega da bi trebalo da podnese prijavu protiv njega Sudu časti, objasnili su za Telegraf.rs u Lekarskoj komori Srbije.

- Prijavu Sudu časti mora da podnese sam pacijent, ili član porodice, ili kolega lekar - kažu u komori.

Podsetimo, Mina Smiljanić, novinarka, pre dva dana je na društvenoj mreži Instagram iznela svoje iskustvo sa porođaja od pre tri meseca a juče je podnela i prigovor GAK "Narodni front" na rad dr Tomislava Krajinovića, anesteziologa koji ju je navodno vređao, maltretirao i udarao.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju