ODLUKA O OTVARANJU TRŽNIH CENTARA KRAJEM NEDELJE? Vesić najavio - ovo su planovi do kraja juna

Tanjug

07. 04. 2021. u 09:25

OČEKUJEM da ćemo krajem ove nedelje doneti odluku da se otvore tržni centri, a da do kraja juna počnemo da planiramo organizaciju događaja kojima Beograd živi, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

ОДЛУКА О ОТВАРАЊУ ТРЖНИХ ЦЕНТАРА КРАЈЕМ НЕДЕЉЕ? Весић најавио - ово су планови до краја јуна

Foto: I. Marinković

On je naglasio da je u Beogradu više od 36 odsto revakcinisanih građana, što je veliki uspeh.

- Insistiramo na tome da naš model mora da bude prilagođen našoj situaciji, a ona je mnogo bolja nego u drugim evropskim zemljama.

Mi smo uspešniji od Nemačke, Italije, Francuske. Imamo manje zaraženih i više vakcinisanih i ja očekujem da ćemo krejam ove nedelje doneti odluku da se otvore i tržni centri", rekao je Vesić gostujući na televiziji Pink.

Dr Predrag Kon je rekao da ne smemo da postanemo žrtve nestrpljenja, jer i dalje imamo veliki broj zaraženih ljudi, i pacijenata u bolnicama i da se pre popuštanja mera mora videti jasno da je veći otpust sa bolničkog lečenja od prijema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DRAGULJ SA OBALE DRINE: Mali Zvornik nudi posetiocima svestranu turističku ponudu