HVALA NAŠIM PENZIONERIMA NA SVEMU: Predsednik Vučić pokazao šta će biti u paketima koje je država spremila za najstarije (VIDEO)

Novosti online

04. 04. 2021. u 11:08

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić pokazao je danas šta će biti u paketima koje će država podeliti najstarijim sugrađanima.

ХВАЛА НАШИМ ПЕНЗИОНЕРИМА НА СВЕМУ: Председник Вучић показао шта ће бити у пакетима које је држава спремила за најстарије (ВИДЕО)

Foto: Instagram

- Dragi penzioneri, ovo je prvi uzorak kese sa sadržajem onoga što treba da dobijete kao dodatni poklon od vaše države, jer ste mnogo toga izgradili i sve napravili u našoj zemlji što smo mi nasledili. Ovo je mineral cink, ovo je vitamin D3, i c vitamin. Svi dobri vitamini i minerali za jačanje imunoloških funkcija i snaženje vašeg organizma.  To je još jedan poklon države, ne računajući onih dva puta po 30, plus 50 evra koji će biti samo za penzionere. Ovo je mali znak pažnje zbog svega što ste uradili za našu zemlju i zbog svega što ste nam ostavili. A mi danas moramo da idemo vašim stopama i da napravimo bolje mesto za život - rekao je predsednik.

Vučić je ranije istakao da će država pokušati da sve pakete podeli najstarijim sugrađanima do 10 juna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (77)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)