VUČIĆ OTKRIO KADA ĆE BITI UKINUTE MERE!

Novosti online

29. 03. 2021. u 11:10

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić danas je rekao će mere protiv korona virusa biti ukinute onda kada to struka kaže!

ВУЧИЋ ОТКРИО КАДА ЋЕ БИТИ УКИНУТЕ МЕРЕ!

Foto: S. Babović

Kako kaže, sit je političkog prepucavanja vezanih za mere Kriznog štaba i dodvoravanja narodu.

- Ja sam za to da slušamo struku, važniji mi je jedan život od toga da li će nešto da radi li ne.

- Kad nekome umru otac, majka, brat, sin ili ćerka, tada je kriva država. A i da nije kriva, naše je da čuvamo živote. Imamo najblaže moguće mere. Sve je zatvoreno od Austrije, Italije, Nemačke... Prvo da počnemo da spuštamo brojke, pa ćemo da ukidamo nešto - kaže Vučić.

- Prekinite sa tim, pustite Krizni štab da radi svoj posao. Država je ozbiljna stvar, nije igrica za početnike da biste se nekome dodvoravali. Morate da rukovodite spasavanjem života, čuvanjem lekara, ti ljudi popadaše s nogu. I aplauz smo ukinuli lekarima zarad sitnih poena - kaže Vučić i pita da li se neko pita kako su ti ljudi.

- Mere će biti ukinute kad budu ukinute i kada epidemiolozi to kažu - kaže i dodaje da bi voleo da one nikada nisu ni uvođene jer bi naša ekonomija bila deset puta jača, ali će, navodi, uvek podržati lekare.

Kaže, čini mu se da su u Beogradu krenule da padaju brojke, ali je teško izboriti se sa novim sojevima virusa.

- Hajde da se uozbiljimo i vakcinišemo - zalljučio je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)

REM USVOJIO LISTU KANDIDATA ZA UO RTS I UO RTV: Osam imena konkuriše za dva mesta, prigovori mogući do 2. maja