ČUVENI SARAJEVSKI NOVINAR VAKCINISAN U BEOGRADU: Doveo celu porodicu, oduševljen ogranizacijom - "Hvala Vučiću i Lončaru"

Novosti online

28. 03. 2021. u 17:14

ČUVENI sarajevski radio voditelj, publicista i novinar Amer Mujezinović sa porodicom vakcinisao se u Beogradu.

ЧУВЕНИ САРАЈЕВСКИ НОВИНАР ВАКЦИНИСАН У БЕОГРАДУ: Довео целу породицу, одушевљен огранизацијом - Хвала Вучићу и Лончару

Foto: Facebook

On ima samo reči hvale za predsednika Vučića, a za našeg ministra zdravlja, kaže da je najbolji u regionu, ali širom Evrope.

 - Došao sam danas iz Sarajeva u Beograd isključivo na vakcinaciju. Želeo sam da se vakcinišem u Srbij, i jer je u BiH birokratija užasna, pa i neslaganje političkih vođa dovodi do toga da masovna imunizacija nije ni p od počela u državi. Čak i kada su životi miliona građana u pitanju, opet se politički prepucavaju. Prebacuju se odgovornosti na entitetskim nivoima, na kantonalnom, na stranački - navodi Mujezinović.

- Učinio sam ovaj potez oko vakcinacije zbog svoje sigurnosti i generalno sigurnosti mojih svakodnevnih kontakata. Verovatno znate da se novinari kreću u svakakvim krugovima i svakodnevno kontaktiraju sa mnogo ljudi. Porodično smo danas došli u Srbiju moj otac, brat, snaja i ja. Vakcinisani smo AstraZeneca vakcinama, a sve smo obavili u hali 11 na Beogradskom Sajmu. Zahvalni smo ministru Zlatiboru Lončaru, kao i Vučiću koji je pozvao građane na masovnu imunizaciju.

- Nas četvoro nismo imali nikakve ozbiljne kontraindikacije, što je opet individualno od osobe do osobe. Moja generalna poruka je da se vakcinišete, da se zaštitite od smrti. Mnogi životi su već ugašeni zbog neodgovornog ponašanja populacije širom sveta - dodao je Mujezinović.

(Pink.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (32)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)