VULIN: Podrška SUBOS-u u svim projektima negovanja tradicije i čuvanja sećanja na žrtve

Novosti online

24. 03. 2021. u 13:46

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa predstavnicima Saveza udruženja boraca Srbije o poboljšanju socijalno-ekonomskog položaja, lečenja i rešavanja svih drugih problema sa kojima se suočavaju ratni veterani.

ВУЛИН: Подршка СУБОС-у у свим пројектима неговања традиције и чувања сећања на жртве

Foto: MUP

Ministar Vulin istakao je da će ovo udruženje imati punu podršku kako njegovu ličnu, tako i Ministarstva unutrašnjih poslova u svim projektima koji za cilj imaju negovanje tradicije i očuvanje sećanja na žrtve ratova devedesetih i stradale tokom NATO agresije na Srbiju. 

Prema njegovim rečima, posebnu pažnju treba posvetiti humanitarnoj brizi i pružanju pomoći porodicama boraca i ratnih invalida, što Ministarstvo unutrašnjih poslova svakako čini kroz razne vidove podrške porodicama stradalih pripadnika.

Sastanku su prisustvovali predsednik SUBOS-a general-major u penziji Ilija Todorov, predsednik Skupštine SUBOS-a general policije u penziji Goran Radosavljević, zamenik predsednika Upravnog odbora SUBOS-a Aco Drača i predsednik Udruženja veterana Žandarmerije pukovnik u penziji Sreten Popović.

Predstavnici SUBOS-a uručili su ministru Vulinu plaketu u znak zahvalnosti za doprinos i afirmaciju Saveza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...