ZBOG OTKAZA POŠTARA OSTALI BEZ POŠILJKI: Nišlije u problemu, Pošta pokrenula postupak protiv odgovornog

Tanjug

22. 03. 2021. u 17:16

JP "Pošta Srbije" pokrenula je postupak utvrđivanja odgovornosti u vezi sa slučajem korisnika u niškom naselju Apelovac, kojima tokom februara nije isporučena pošta, jer je zaposleni koji je bio angažovan na dostavi pošiljki u jednom delu tog naselja dao otkaz.

ЗБОГ ОТКАЗА ПОШТАРА ОСТАЛИ БЕЗ ПОШИЉКИ: Нишлије у проблему, Пошта покренула поступак против одговорног

Foto: Tanjug

U saopštenju Pošte Srbije se precizira da je angažovani na dostavljanju pošiljki jednostrano otkazao ugovor o privremenim i povremenim poslovima.

Navodi se da je Pravna služba Pošte Srbije preuzela je slučaj i da je u toku postupak utvrđivanja odgovornosti svih aktera u ovom procesu, a radi potpunog sagledavanja situacije kontaktiran je i advokat korisnika iz naselja Apelovac.

V.d direktora JP "Pošta Srbije" Zoran Đorođević rekao je da će biti preduzete odgovarajuće mere, a odgovorna lica adekvatno kažnjena, ukoliko se eventualno utvrdi postojanje odgovornosti Pošte.

Đorđević je kazao da su poboljšanje kvaliteta usluga i zadovoljstvo korisnika u celoj Srbiji prioritet novog rukovodstva JP "Pošta Srbije" i da se u skladu s tim radi na promenama sistema isporuka kako bi on postao efikasniji.

"Ove promene podrazumevaju i da će poštari biti adekvatno nagrađeni za svoj rad i zalaganje", naglasio je Đorđević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)