ČUVENA DOKTORKA ANA GLIGIĆ JE 13 DANA BILA NA KISEONIKU: Tri reči nisam mogla da izgovorim, hranili su me!

Novosti online

22. 03. 2021. u 15:06

VIRUSOLOG Ana Gligić (87), nakon 13 dana provedenih na kiseoničkoj potpori, uspela je da pobedi virus korona u KBC Dragiša Mišović, gde je bila hospitalizovana.

ЧУВЕНА ДОКТОРКА АНА ГЛИГИЋ ЈЕ 13 ДАНА БИЛА НА КИСЕОНИКУ: Три речи нисам могла да изговорим, хранили су ме!

Foto: Printscreen/TV Prva

Kratko je ispričala svoje iskustvo sa viursom korona, jer kako kaže, "Još uvek se nije u potpunosti oporavila da bi opširnije govorila o toj temi".

Ana Gligić navodi da je borba bila veoma teška, te da je prilično iznenađena činjenicom da se zarazila tri dana nakon revakcinacije.

Kako kaže, veoma je vodila računa, međutim, tog dana kada joj je pozlilo, uradila je test na virus korona i shvatila je da se zarazila.

- Nisam mogla tri reči da izgovorim, hranili su me, jer nisam bila u stanju, ali sam se napokon vratila u život. Izašla sam iz bolnice pre neki dan - priča dr Gligić.

- Jako je bilo teško, ali sam pobedila virus. Nisam se još uvek u potpunosti oporavila - kaže i dodaje:

- Za razgovor treba biti skoncentrisan, a ja trenutno nemam snage da detaljnije ispričam svoje iskustvo sa virusom korona, ali sarađivaćemo mi još, svakako - optimistično.

Podsetimo, doktorka Gligić je 25. februara revakcinisana. Ipak, tri dana nakon primljene druge doze osećala se veoma loše, te je ubrzo hospitalizovana u KBC "Dragiša Mišović".

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DRAGULJ SA OBALE DRINE: Mali Zvornik nudi posetiocima svestranu turističku ponudu