ČUVENA DOKTORKA ANA GLIGIĆ JE 13 DANA BILA NA KISEONIKU: Tri reči nisam mogla da izgovorim, hranili su me!

Novosti online

22. 03. 2021. u 15:06

VIRUSOLOG Ana Gligić (87), nakon 13 dana provedenih na kiseoničkoj potpori, uspela je da pobedi virus korona u KBC Dragiša Mišović, gde je bila hospitalizovana.

ЧУВЕНА ДОКТОРКА АНА ГЛИГИЋ ЈЕ 13 ДАНА БИЛА НА КИСЕОНИКУ: Три речи нисам могла да изговорим, хранили су ме!

Foto: Printscreen/TV Prva

Kratko je ispričala svoje iskustvo sa viursom korona, jer kako kaže, "Još uvek se nije u potpunosti oporavila da bi opširnije govorila o toj temi".

Ana Gligić navodi da je borba bila veoma teška, te da je prilično iznenađena činjenicom da se zarazila tri dana nakon revakcinacije.

Kako kaže, veoma je vodila računa, međutim, tog dana kada joj je pozlilo, uradila je test na virus korona i shvatila je da se zarazila.

- Nisam mogla tri reči da izgovorim, hranili su me, jer nisam bila u stanju, ali sam se napokon vratila u život. Izašla sam iz bolnice pre neki dan - priča dr Gligić.

- Jako je bilo teško, ali sam pobedila virus. Nisam se još uvek u potpunosti oporavila - kaže i dodaje:

- Za razgovor treba biti skoncentrisan, a ja trenutno nemam snage da detaljnije ispričam svoje iskustvo sa virusom korona, ali sarađivaćemo mi još, svakako - optimistično.

Podsetimo, doktorka Gligić je 25. februara revakcinisana. Ipak, tri dana nakon primljene druge doze osećala se veoma loše, te je ubrzo hospitalizovana u KBC "Dragiša Mišović".

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)