NESTALA MAJKA ČETVORO DECE, SADA USLEDIO OBRT: Rodbina Brankice iz Niša dobila nove informacije, mole je da se vrati

Novosti online

19. 03. 2021. u 11:06

ČETRDESETOGODIŠNjA Nišlijka Brankica Lukša, majka četvoro dece nestala je 17. marta.

НЕСТАЛА МАЈКА ЧЕТВОРО ДЕЦЕ, САДА УСЛЕДИО ОБРТ: Родбина Бранкице из Ниша добила нове информације, моле је да се врати

Foto: Facebook

Njena rodbina nestanak je prijavila policiji, strahujući da joj se nešto desilo. Međutim, danas su dobili informacije da se preudala, te da se nalazi u Beogradu pa apeluju na nju da se vrati kući jer je potrebna svojoj maloletnoj deci.

Njena jetrva Silvana Musić kaže da je Brankica i ranije imala običaj da odlazi od kuće ali da se vraćala posle sedam, osam sati.

- Ona je tako, malo čudna, voli da skita... Imala je iza sebe dva braka iz koje ima dve odrasle kćeri, pre nego što se preudala za moga devera sa kojim je izrodila dvoje dece, jedno ima četrnaest a drugo samo pet godina. Prekjuče je oko 12 sati otišla do škole "Carica Jelena" da uzme potvrdu za dete. Muž je zvao oko 16 sati, kazala mu je da je sve završila i da dolazi kući. Kako je nije bilo, svi smo se uplašili... Strašne se stvari dešavaju, ljudi stalno nestaju, neke nađu mrtve, bojali smo se da joj se nešto loše dogodilo pa je njen muž prijavio nestanak policiji – kaže Silvana.

Međutim, kako nastavlja, usledio je obrt koji je na njen nestanak bacio sasvim drugačije svetlo.

- Jednom našem rođaku se javio neki čovek iz Beograda, kazao je da je ona kod njega. Rekao je da nije znao da ima decu kada je došla kod njega, te da hoće da je vrati ali da ona ne želi da ide kući. Evo, moj dever je sada otišao da je tamo traži. Mnogo mi je teško zbog dece, naročito zbog ovog malog od pet godina... Njemu je potrebna, ja sam mu bila i otac i majka i dok je ona bila tu, ali ja ipak ne mogu nju da zamenim. Molim je kao majka da dođe kući zbog dece. Takođe, sa sobom je odnela njihova dokumenta, zdravstvene knjižice i ostalo, neka bar vrati dokumentaciju – apeluje jetrva nestale žene.

Policija je potvrdila da im je prijavljen nestanak četrdesetogodišnje žene te da intenzivno rade na njenom pronalasku.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...