FANTASTIČNE VESTI IZ BEOGRADA: Vesić - Vakcinisano je preko 23 odsto punoletnih građana!

Tanjug

09. 03. 2021. u 10:46

U BEOGRADU je, zaključno sa jučerašnjim danom, vakcinisano više od 23 odsto punoletnih građana prestonice, a drugu dozu primilo je preko 13 odsto, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

ФАНТАСТИЧНЕ ВЕСТИ ИЗ БЕОГРАДА: Весић - Вакцинисано је преко 23 одсто пунолетних грађана!

Foto: Beoinfo

- To znači da smo na 1.000 građanki i građana Beograda vakcinisali više od 230, a revakcinisali oko 130. Taj rezultat imamo zato što se, kao Grad, trudimo da svakom našem građaninu omogućimo da se vakciniše - rekao je Vesić novinarima na punktu za imunizaciju na Beogradskom sajmu.

Vesić je rekao da vakcinacija nije samo zdravstveno, već i pitanje ekonomije.

Podsetio je da kriza izazvana virusom korona traje već godinu dana i dodao da moramo da nađemo meru između zaštite zdravlja stanovništva i rada ekonomije.

- Srbija je za sada našla meru i verujem da će tako i ostati. Jedini način da izađemo iz ove krize je da se svi vakcinišemo ili da se svi zarazimo. Mislim da je bolje da se svi vakcinišemo kako bismo mogli da radimo u punom kapacitetu - rekao je Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...