APEL PREDSEDNIKA VUČIĆA: Dan zakljčavanja košta 190 miliona evra, građani budite disciplinovani i vakcinišite se

Tanjug

06. 03. 2021. u 11:08

АПЕЛ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дан закљчавања кошта 190 милиона евра, грађани будите дисциплиновани и вакцинишите се

Foto: Tanjug

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić apelovao je danas na građane da se vakcinišu i budu disciplinovaniji, jer svaki dan zaključavanja državu košta 190 miliona avera.

Vučić je, na zajedničkoj konferenciji za štampu sa kineskom ambasadorkom Čen Bo, kazao da Srbija ne zna da li će kao Kina moći ove godine da ostvari privredni rast od šest odsto.

Kazao je da jedan dan zakljcuvanja kao mera borbe protiv širenja pandemije, košta oko 190 miliona evra, što su velike pare I zbog čega se država trudila da ne ide sa najtežim merama kako bi mogla ekonomiju da razvija.

“Niko ne pita koliki su troškovi za lekare i bolnice. Zamolio bih sve građane da pomognu i da idu na vakcinisanje, da budu malo disciplinovaniji”, rekao je on.

Takođe je najavio da će zasigurno fizički radovi na izgradnji metroa početi pre kraja ove godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Mima

06.03.2021. 14:55

Moramo biti odgovorniji i misliti kako na naše zdravstvene radnike, tako i na osobe koje trenutno nisu u mogućnosti da se leče od drugih bolesti. Nikom u ovoj situaciji nije lako.

Nikola

06.03.2021. 15:50

Lakse i jednostavnije je da se trgnemo, postujemo mere jer ovo cudo jos nije gotovo n iblizu. Vakcinaciju maksimalno podrzimo i nastavimo da radimo uz sve mere prevencije

Predrag

06.03.2021. 18:32

Ljudi lakše je pridržavati se mera i da radimo nego da se moraju pooštravati mere zbog nekih neodgovornih medju nama. Mislimo i na zdravstvene radnike koji godinu dana biju bitku sa koronom.