ZIMA ZADAJE POSLEDNJI UDARAC U MARTU: Meteorolozi upozoravaju- u utorak 18 stepeni, ali posle stiže zahlađenje

Novosti online

22. 02. 2021. u 18:20

UPRKOS tome što je prava zima sa "debelim minusom" definitivno iza nas, poneki pad temperature će nas iznenaditi i u martu, tvrde meteorolozi.

ЗИМА ЗАДАЈЕ ПОСЛЕДЊИ УДАРАЦ У МАРТУ: Метеоролози упозоравају- у уторак 18 степени, али после стиже захлађење

Foto: D. Balšić

Proleće, sunce i više temperature počele su da se naziru i jakih ledenih talasa više neće biti, kažu meteorolozi. Ipak, još nije vreme za odlaganje zimske garderobe, jer nas očekuje još poneko zahlađenje. 

Temperature će do kraja febrara i početka marta biti stabilne, bez velikih oscijacija. Ipak, do prolaznog zahlađenja doći će početkom marta. 

- Od 7. i 8. marta možemo da očekujemo blaže zahlađenje, koje će biti sa minimalnim temperaturama oko 0 stepeni Celzijusa. To će trajati sve do 17. marta, nakon čega će se i minimalne temperature popeti na plus i to bi trebalo da bude kraj zime. Za sada je vremenska prognoza takva da je mart vrlo varljiv i nestabilan- kažu iz RHMZ.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima