RONIOCI NA DNU LIMA PRONAŠLI NEŠTO NEOČEKIVANO: Nastavlja se potraga za telom Prijepoljca koji je sleteo u reku (FOTO)

A. Rovčanin

22. 02. 2021. u 15:30

РОНИОЦИ НА ДНУ ЛИМА ПРОНАШЛИ НЕШТО НЕОЧЕКИВАНО: Наставља се потрага за телом Пријепољца који је слетео у реку (ФОТО)

Foto: A. Rovčanin

RONILAČKE ekipe Žandarmerije, tragajući za telom Prijepoljca Z. Ž. (53), koji je automobilom krajem januara sleteo u Lim u mestu Bistrica, pronašli su na dnu reke, na dubini većoj od deset metara, kombi vozilo za koje se pretpostavlja da je pre nekoliko godina sletelo u reku, prenosi prijepoljski portal “PP Media”.

Kako se sumnja, automobil je vlasništvo prijepoljske firme koja se bavi prodajom bele tehnike, a čiji je vozač pre nekoliko godina sleteo u reku i tada uspeo da se spasi iz nabujalog Lima, dok je automobil potonuo na dno.

Foto: A. Rovčanin

Ronioci Žandarmerije, sa čamcima i teškom dizalicom, od ranih jutarnjih časova nalaze se u Bistrici, gde tragaju za Z.Ž. koji je kako se pretpostavlja, 25. jauara vozilom “reno” dok se kretao iz pravca Prijepolja ka Novoj Varoši, prešao u levu traku kolovoza i kod DŽurovskog mosta sletelo u nabujali Lim.

Ceo slučaj zabeležile su nadžone kamere sa jednog objekta, a očevici su pozvali policiju i Hitnu pomoć koji su ubrzo došli na mesto nesreće ali pomoći nije bilo, automobil je potonuo na dno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)