NESTALI MLADIĆ IZ NIŠA VIĐEN U MIRIJEVU? Majka dobila poziv - Beograđanin tvrdi da je video Jovana Veselinovića

J.Ć.

18. 02. 2021. u 21:22 >> 21:51

DOK policija intenzivno traga za Jovanom Veselinovićem (18) kome se od srede uveče gubi svaki trag, građani Niša, prijatelji porodice i volonteri udružili su se i oblepili grad plakatama sa njegovom fotografijom i potrebnim informacijima, a obilaze i lokale u kraju u kojem je mladić poslednji put viđen, a koji imaju kamere, kako bi možda dobili neke informacije.

НЕСТАЛИ МЛАДИЋ ИЗ НИША ВИЂЕН У МИРИЈЕВУ? Мајка добила позив - Београђанин тврди да је видео Јована Веселиновића

Foto: Privatna arhiva

Uključili su se i oni koji imaju psa tragača, kao i neka privatna obezbeđenja, apeluje se na sve građane da obrate pažnju i provere podrume i krovove svojih zgrada i kuća, kao i da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju jave policiji.

Foto: J.Ć.

 

- Pas tragač Lola, koja je učestvovala u mnogim akcijama (za Monikom između ostalog), je u potrazi. Oblepili smo grad fotografijama, svi su bili predusretljivi za snimke sa video nadzora - kaže Nišlijka, inače prijatelj porodice.

Potraga za osamnaestogodišnjim maturantom proširiće se na područje Beograda nakon dojave da je mladić navodno viđen u prestonici.

Ovu informaciju potvrdila je Jovanova majka Milica Cvetković.

Nju je pozvao čovek iz Beograda koji ga je prepoznao na osnovu fotografija objavljenih u medijima. Kako je navela, dobila je poziv iz policije koji su tražili broj telefona Beograđanina, kako bi proverili dojavu.

Podsetimo, Jovan je u trenutku nestanka na sebi imao teget farmerice, tamniju jaknu, crni duks i crne patike. Porodica kaže da nikada ranije nije otišao od kuće da se ne javi, da nije imao nikakvih problema i da je bio dobar đak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024