NESTAO JOVAN IZ NIŠA: Celu noć trajala potraga, izgubio mu se svaki trag - majka moli za pomoć

D. Alihodžić

18. 02. 2021. u 07:03

OSAMNAESTOGODIŠNjI Jovan Veselinović, maturant Umetničke škole u Nišu nestao je sinoć. On je poslednji put viđen na Bulevaru Nemanjića oko 23 časova, nakon čega mu se gubi svaki trag.

НЕСТАО ЈОВАН ИЗ НИША: Целу ноћ трајала потрага, изгубио му се сваки траг - мајка моли за помоћ

Foto: Privatna arhiva

- Sinoć oko 11 javio se da je krenuo kući jer je bio kod druga. Ispratio je drugaricu koja živi blizu njegove kuće i od tada mu se gubi svaki trag - kaže za "Novosti" majka nestalog mladića Milica.

Foto: Privatna arhiva

Jovan na sebi ima farmerice, crni duks i jaknu, kao i crne patike.

Majka kaže da je dobar momak i da se ne kreće u lošem društvu. Kaže da njen sin, koji je pre 18 dana proslavio punoletstvo, nema nikakvih problema.

Foto: Privatna arhiva

- Planirao je da drugarici u stanu napravi žurku iznenađenja. Inače se uvek javljao kući i nije sklon problematičnom ponašanju - kaže majka,

Jovana su cele noći tražili majka i svi njegovi drugovi. Majka moli da ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o Jovanu javi na 063 7312 987.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGULJ SA OBALE DRINE: Mali Zvornik nudi posetiocima svestranu turističku ponudu