Branka Đukić odlazi iz Tanjuga

V.C.S.

08. 02. 2021. u 17:35

BRANKA Đukić više nije direktorka novinske agencije Tanjug, saznaje nezvanično Udruženje novinara Srbije.

Бранка Ђукић одлази из Танјуга

Tanjug

Kako UNS navodi, dugogodišnja direktorka ove agencije nije uspela da se dogovori sa novim vlasnicima žiga i imovinskih prava na Tanjug o budućem angažmanu, a o razlozima odlaska nije želela da govori.

Za sada se ne zna ni ko će je zameniti, kao ni da li je sa njom otišao još neko od zaposlenih.

Republička direkcija za imovinu potvrdila je u decembru da je firma "Tačno" iz Beograda za 628.000 evra kupila pravo da u određenom vremenskom periodu koristi imovinska prava Tanjuga.

Kako navodi UNS, osnivači firme su RTV Pančevo, sa 60 odsto kapitala, uz osnivački ulog od 600 dinara, i "Minacord media", sa 40 odsto kapitala, sa ulogom od 400 dinara.

Zakonski zastupnici "Minacord media" su Željko Joksimović i Manja Grčić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...