UPOZORENJE ZA VOZAČE: Moguća magla duž rečnih tokova, kotlina i klisura

Tanjug

05. 02. 2021. u 18:43

U SRBIJI postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, saopšteno je večeras iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije".

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Могућа магла дуж речних токова, котлина и клисура

Foto: N.Živanović

Napomena za Požegu - preporučuje se oprezna vožnja na državnim putevima IB reda broj 23 i IB reda broj 21 zbog mogućih osulina.

Auto-put E-75, petlja Grdelica - petlja Predejane, kod mesta Boćevica, radovi na održavanju puta, za saobraćaj je biti zatvorena kolovozna traka Niš-Vranje između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje-Niš.

U Staroj Pazovi u zoni postojećeg putnog prelaza i delu ulice Ćirila i Metodija, od 25. januara je na snazi obustava saobraćaja zbog početka izgradnje nadvožnjaka.

Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je put Stara Pazova - Inđija i Inđija - Putinci.

Neštin - Rakovac - radovi na putnom objektu (propustu), saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila na izvedenoj devijaciji.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a