Zašto biram Huawei Mate 40 Pro? Ovo su razlozi zbog kojih želim ovaj telefon (FOTO)

Promo

29. 01. 2021. u 18:00

ODUVEK me je privlačila dobra fotografija, ali zbog cena profesionalnih foto-aparata bila sam prinuđena da koristim kamere telefona, koje su često loše. Najveći problem bila je bistrina koja može da se izvuče tim kamerama, ali i zum koji nikada nije bio dovoljno dobar kako bih mogla da fotografišem elemente koje zapazim u daljini.

Зашто бирам Хуаwеи Мате 40 Про? Ово су разлози због којих желим овај телефон (ФОТО)

Foto: Promo

Razni alati za obradu fotografije, koje sam koristila, oduzimali su mi mnogo vremena, a efekat onoga što sam želela da postignem nikada nije bio realističan.

Moj idealni telefon nije postojao na tržištu. Mnogo sam, pak, nade ulagala u obećanja Huawei da će upravo na tržište plasirati telefon sa baterijom koja traje dugo i sa kamerom koja ide mnogo koraka napred u odnosu na dosadašnju tehnologiju. Telefon Huawei Mate40 Pro, prestavili su u oktobru prošle godine, i zaista najavili revoluciju u industriji pametnih telefona.

Ovim telefonom omogućili su korisnicima ne samo dobru fotografiju nego i videografiju. Kamere na Huawei Mate40 Pro telefonu, kao i na čitavoj Mate40 seriji, razultat su saradnje sa kompanijom Leica. Sistem zadnjih kamera smešten je u Space Ring dizajn, što sam dizajn telefona čini još unikatnijim. Mate40 Pro poseduje tri kamere: Super Sensing Wide kamera od 50MP, Ultra Wide Cine kamera od 20MP, Telefoto kamera od 12MP koja podržava 5x optički zum, 10x hibridni zum i 50x digitalni zum. Postoji i četvrto sočivo koje predstavlja laserski senzor koji je zaslužan za precizan i brz fokus na fotografijama i video snimcima.

Kako izgledaju fotografije zabeležene kamerom Huawei Mate40 Pro pogledajte u priloženoj galeriji:

Dakle, korisnici su dobili jedan od najvažnijih elemenata koji biramo prilikom kupovine telefona. Ova kompanija ne samo da je omogućila dobru fotografiju već slobodno se može reći da je njihov Huawei Mate40 Pro bez premca kada je reč o kinematografskoj videografiji.

XD Fusion HDR Video osigurava uravnoteženu ekspoziciju, čak i pri snimanju sa ekstremnim kontrastom osvetljenja. Još jedna opcija koja je unapređena je Tracking Shot opcija. To znači da uz AI fokus može da prepozna subjekat i na video snimku, ali i da prati njegovo kretanje. Story Creator opcija omogućava korišćenje pravih kinematografskih efekata, uključujući pozadinsku muziku i filtere, a inovativna Steady Shot funkcija vam pomaže da snimite neverovatno stabilne video snimke, čak i kada trčite ili skijate. Video kvalitet je znatno unapređen, čak i u uslovima slabog osvetljenja, sa malo ili nimalo prekomernog izlaganja preko slike i lica subjekata će biti izuzetno dobro osvetljena.

Foto: Promo

No, i to nije sve. Ljubitelji dobrog selfija će sigurno biti zadovoljni!

Sistem prednjih kamera na Huwei Mate40 Pro čine 3D ToF kamera i glavna kamera od 13MP. Pametna Ultra Vision Selfie kamera integriše prednju kameru sa unapređenim širokim uglom i senzorom za gestove. Pored toga što vam omogućava da pravite selfije visokog kvaliteta, kamera pametno prepoznaje broj ljudi u kadru, pa ukoliko se ispred kamere nalazi više od tri osobe, odgovarajući režim širokog ugla se automatski aktivira. Prednja kamera takođe podržava i 4K snimanje i opciju za snimanje u jednom od tri dostupna vidna polja, dok joj Slow-Motion Selfie dodaje još veću svestranost.

Pored izuzetno moćne kamere, ono što će vas definitivno oduševiti jeste i dugotrajnost baterije, kao jedan od faktora o kojima se i te kako razmišlja prilikom odabira novog mobilnog telefona.

Foto: Promo

Huwei Mate40 Pro će dugotrajnošću svoje baterije zadovoljiti sve vaše potrebe za neometanim korišćenjem uređaja. Ovaj moćni telefon opremljen je baterijom od 4400 mAh, i podržava najbrže do sada HUAWEI SuperCharge žične i bežične punjače. Baterija velikog kapaciteta, nadograđeni 66 W HUAWEI SuperCharge i 50 W Wireless HUAWEI SuperCharge rade zajedno kako bi učinili trošenje struje prošlošću. Svoj uređaj možete dopuniti u bilo kom trenutku i neometano nastaviti sa svojim danom!

Postoji još nešto vrlo bitno što morate znati o Huawei Mate40 Pro uređaju. Naime, u toku je pre-order – naručivanje Huawei Mate40 Pro telefona. Svako ko ovaj moćni telefon rezerviše do kraja januara, može dobiti vredne poklone: Huawei FreeBuds Pro - najnovije bežične slušalice i uslugu zamene oštećenog ekrana potpuno besplatno, u trajanju od tri meseca. Pogodnost besplatne zamene oštećenog ekrana pruža jednu besplatnu zamenu oštećenog ekrana ili zadnjeg panela, u Huawei ovlašćenom servisnom centru, u slučaju oštećenja od pada, udara ili pritiska tokom normalnog korišćenja.

Zbog savršene kamere, dugotrajne baterije i još mnogo čega – obezbedite svoj primerak  Huawei Mate40 Pro moćnog telefona na vreme!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni