IVA ILINČIĆ POSLALA SNAŽNU PORUKU: "Razmišljam šta mogu da uradim da ova planina bude viša, da žene posle mene vide dalje!"

Novosti onlajn

25. 01. 2021. u 11:51

ИВА ИЛИНЧИЋ ПОСЛАЛА СНАЖНУ ПОРУКУ: Размишљам шта могу да урадим да ова планина буде виша, да жене после мене виде даље!

Foto: Printscreen

MLADA glumica Iva Ilinčić, koja je učitelja glume Miroslava Miku Aleksića prijavila za seksualno zlostavljanje, oglasila se na društvenim mrežama jakom porukom.

Iva Ilinčić objavila je citat kojim je uputila podršku ženama, te na taj način poručila koliko je važna ženska solidarnost.

- Stojim na žrtvama miliona žena pre mene, razmišljajući šta mogu da uradim da ova planina bude viša. Da žene posle mene vide dalje - stoji u objavi koju je podelila mlada glumica.

Reči podrške stigle su u komentarima u velikom broju, a mnoge žene su se zahvalile Ivi zbog hrabrog koraka na koji se osmelila.

Podsetimo, Iva je prošle nedelje dala izjavu u Tužilaštvu, a pored nje i glumica Milena Radulović iznela je u javnost svoju priču, te otkrila da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina. Milena je saslušana dan pre Ive.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

zaja

25.01.2021. 12:09

Koji je Mika mangup.Srce mu nije moglo izdrzati pored te curice.Tesko bi to bilo izdrzati i nekom momku koji je na velikoj ceni pa Miku treba razumeti.Zato mislim da ce to imati sud u vidu pa ce presudom umiriti Mikino srce bar15 godina.