I MALENA MINJA OTPUTOVALA NA LEČENJE: Uskoro će primiti lek koji se uzima samo jednom u životu

Tanjug

23. 01. 2021. u 21:29

И МАЛЕНА МИЊА ОТПУТОВАЛА НА ЛЕЧЕЊЕ: Ускоро ће примити лек који се узима само једном у животу

Foto: Printskrin

MALENA Minja Matić (1), devojčica koja boluje od retke i teške bolesti, spinalne mišićne atrofije, jutros u 10 sati poletela je za Los Anđeles sa svojim roditeljima, gde će primiti Zolgensmu, lek koji se uzima jednom u životu, a koji košta 2,1 milion dolara.

- Zahvaljujući vama je uspela! Hvala što ste podržali svaki moj apel, svaku licitaciju, hvala što ste podržali Minju, Matiće i njihovu borbu! Sada nam ostaje da držimo palčeve i da nam se naša princeza vrati zdrava, nasmejana! Duboko verujem u to! I hvala što ste još jednom pokazali koliko smo jaki zajedno! Hvala što niste okretali glavu i što ste pobedili zajedno sa Minjom prvu prepreku! Sad idemo jako sa puno vere i molitve, do Minjinih prvih koraka - napisala je Jelena Ignjatović u Fejsbuk grupi Budi human - humanitarne licitacije.

Podsetimo, 9. decembra je, posle nekoliko meseci intenzivne borbe humanih ljudi, prikupljeno 2,4 miliona dolara za Minjin lek i lečenje u Sjedinjenim Američkim Državama.

Humani ljudi širom Srbije prodavali su sve - od igle do lokomotive, kako bi pomogli ovoj predivnoj devojčici da što dođe do svog prvog cilja, odnosno te ogromne svote novca.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)