ŠOKANTNI SNIMCI IZ ŠKOLE MIKE ALEKSIĆA: Pogledajte kako se ponašao prema mališanima (VIDEO)

Novosti online

18. 01. 2021. u 13:01

ZA MIKU Aleksića, koji je godinama držao školu glume i podučavao decu, važila je priča da je veoma strog.

ШОКАНТНИ СНИМЦИ ИЗ ШКОЛЕ МИКЕ АЛЕКСИЋА: Погледајте како се понашао према малишанима (ВИДЕО)

Foto: N. Fifić

Ipak, verovali su mu. I roditelji, i ulčenici, ali i kolege. Sve dok nije isplivala priča o sistematskom zlostavljanju devojčica.

Međutim, pošto je glumac optužen za seksualno zlostavljanje, otvorilo se i pitanje da li je način na kojij e vaspitavao decu - strogo i bez uključivanja roditelja u ova proces, bio ispravan.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak obraćanja Mike Aleksića dečacima, koje je korio jer nisu ispunili neki zadatak.

Jednom dečaku rekao je da je "glup".

Kada ga je upitao koliko je "Glup", dečak je odgovorio "Malo", a Aleksić je dodao "To je dovoljno, to ti nije loše". Svi su se nasmejali.

Međutim, u drugom klipu prikazan je malo "ljući" razgovor sa jednim dečakom, koji je pokušavao da se odbrani jer nije naučio pesmicu.

- Ja nisam naučio napamet, pokušavao sam, ali nisam uspeo - rekao je mališan.

"Jesi glup?", "Šta ti je bio zadatak?", "Što nisi naučio, boli?", "Što nisi našao kraću?", "Ti si lenčuga znači, mladiću", "Kad si učio, gde si učio? A šta si radio preko raspusta?"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)

KAKO POBEDITI HEROIN: Priče iz hronike - Gost Novosti izlečenini zavisnik od droga Nebojša Jovanović (VIDEO)