VAŽNO UPOZORENJE SPECIJALISTE RODITELJIMA: Među mladima se širi opasan izazov - može biti jako opasan po zdravlje!

Novosti onlajn

15. 01. 2021. u 21:47

NA društvenim mrežama aktuelan je još jedan opasan trend među mladima. Izazov je da se pojedu ledenice koje vise sa krovova.

Suzi

16.01.2021. 00:09

E pa sada i specijalista za roditelje ni manje ni vise. Svako ko je iole normalan covek, ako se zna sta znaci normalan i ako ima decu zna da se sa decom treba baviti. Zato sto ove mladje generacije uce tzv specijalisti za roditeljstvo zato su nam i deca takva da izmisljaju gluposti jer su puna besa, obesti i nezadovoljdtva. Nasa deca se vise ne igraju i nisu deca vec od njih rastu zahvaljujuci ovakvima montrumi i zombiji.

Igor

16.01.2021. 07:19

@Suzi - Nije specijalista za roditelje, CITAJTE TEKST,već lekar specijalista . A deca su nam kombiju evo zbog ovakvih komentara i roditelja koji se ne bave decom. Čitajte tekst "roditelji" Suzi i Draga

Pipi

16.01.2021. 06:35

Auuuu, stvarno se ponekad pitam kako sam ziva!? Vozila se bez sedista, pili vodu svi iz iste flase, cesmovacu, vozili razna cuda bez kacige-stitnika za ruke-noge-glavu, jeli masti i 'laba i ko zna koliko snega i ledenica "stukla u se' " za vreme detinjstva!!!

Leko

16.01.2021. 09:00

A mi iz Zrenjanina i okoline što svakodnevno koristimo prljavu vodu za sve osnovne potrebe ćutimo i čekamo nekog da dodje da nam namesti onu fabriku koja se digla u vazduh prošle godine.A beogradska deca se hrane ledenicama, ajte ljudi malo se osvestite i pogledajte oko vas šta se sve ovde dešava...

Mila

16.01.2021. 13:20

Pod hitno da se uvede obaveza da deca pohađaju sportske, naučne i umetničke časove besplatno. Da se bave nečime, umesto da upijaju gluposti sa interneta. Nemaju svi roditelji novac da plate za treninge, kreativne radionice i ne umeju da svojom decom. Zato mora država da se pobrine da stasavaju zdravije generacije. Ne trebaju nam jarboli, gondole, fontane, novogodišnji ukrasi, već pametni, zdravi, mladi ljudi!

Tea

16.01.2021. 17:37

Dok smo se kao klinci igrali u parku i pravili Sneška, jesmo lomili ledenice i jesmo gurali sneg jedni drugima u usta, ali se ne sećam da je neko pravio famu oko toga ?

Dejan

16.01.2021. 18:50

Mnogo bolji savet je,naprimer,da izbegavaju vodu sa slavine ,koja je puna hlora (poznati kancerogen) ili da niposto ne peru zube ,zubnim pastama,jer u njim a ima toliko floura i drugih kancerogena,da je sisanje ledenica u najmanju ruku smesno. Da izbegavaju,posete zubarima,jer ce dobiti ogromnu dozu zive,olova,kadmijuma,nikla i ostalih po zdravlje stetnih metala.

Unknown

16.01.2021. 23:05

Pa ako sama nemaju mozga da razmisljaju dzaba im objasnjavati, u sta ce im otici ta informacija ili upozorenje, samo ih treba tuci motkom u glavu i to precizno, deca su danas suvise "mlaka", ali za to su krivi roditelji