UKINUT PCR TEST ZA SVE KOJI U SRBIJU DOLAZE IZ OVIH 5 ZEMALJA: Čadež ocenio - Dobar dokaz da je region naša zajednička kuća

Novosti onlajn

14. 01. 2021. u 14:40

УКИНУТ ПЦР ТЕСТ ЗА СВЕ КОЈИ У СРБИЈУ ДОЛАЗЕ ИЗ ОВИХ 5 ЗЕМАЉА: Чадеж оценио - Добар доказ да је регион наша заједничка кућа

Foto: AP

PREDSEDNIK Privredne komore Srbije Marko Čadež ocenio je da je ukidanje obaveznog PCR testa za sve koji u Srbiju dolaze iz Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije i Bugarske, još jedna dobra odluka za ekonomsku saradnju u regionu.

- Region je naša zajednička kuća! Zato i ova odluka ministra zdravlja Srbije o ukidanju obaveznog PCR testa za sve koju nam dolaze iz regiona još jedan je pokazatelj naše spremnosti za ukidanjem barijera između nas - rekao je Čadež.

Predsednik PKS je dodao da će i ova odluka svakako doprineti i još boljem ekonomskom povezivanju naših kompanija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Grcanac

14.01.2021. 15:29

Jos samo da ukinu za nas Srbe i ostale gradjane iz Srbije, koji kad idu u te zemlje, pa se vracaju, moraju da imaju test ili u izolaciju, ne vidim logike.

Vlah

14.01.2021. 15:37

Samo vi pustite Albace neka udju a ljude sto rade po evropi i salju novac u Srbiji svojim porodicama. Nedejte im da dodju svojim kucama. Sram vas bilo.