ANIKI SE POGORŠALO STANJE: Put za Budimpeštu odložen, malena još uvek nije spremna za najtežu borbu

Novosti online

12. 01. 2021. u 21:29

SRBIJU je oduševila vest da je skupljen novac za lečenje dvogodišnje Anike Manić, ali ipak devojčica koja nas je ujedinila još uvek nije spremna za najtežu borbu.

АНИКИ СЕ ПОГОРШАЛО СТАЊЕ: Пут за Будимпешту одложен, малена још увек није спремна за најтежу борбу

Foto: Fejsbuk

NJeni roditelji saopštili su na Fejsbuk stranici "Za Anikin dug i lep život" da je devojčica previše slaba za put u ovom trenutku.

- Dragi naši, zamišljali smo da će naše prvo javljanje u novoj godini biti javljanje sa dobrim vestima i da je novi početak tu pred nama. Međutim, kao sto smo već mnogo puta iskusili, SMA je podmukla i nepredvidiva bolest - naveli su oni.

Kako navode, tokom pripremnih testiranja neophodnih za Anikinu terapiju, pokazalo se da jedan od parametara nije u odgovarajućim vrednostima.

- U međuvremenu, Anika je dobila temperaturu i imala teškoće sa disanjem, pa smo protekle dane proveli u bolnici. Anika se trenutno oporavlja kod kuće, ali je slaba, a za decu u njenom stanju rizik od komplikacija uvek postoji. Nažalost, zbog svega ovoga put u Budimpeštu je odložen za mart kada ćemo ponovo uraditi sve analize. Ako nešto uliva nadu u ovim trenucima to je da je bolnica spremna, bez obzira na postavljeni rok u januaru, da Aniki da tretman u martu, ukoliko svi testovi budu u redu.

- Šta da vam kažemo... Mnogo je teško... Mi se trudimo da budemo Anikina snaga. Pokušavamo da se borimo dan za danom. Molimo se da ovo bude još jedno iskušenje na putu ka boljoj budućnosti i čvrsto verujemo u pozitivan ishod. Nadamo se iz sveg srca da će borba, ljubav, želja, molitve i pozitivne misli koje ste uputili našoj Aniki imati svoj smisao i da će ona dobiti terapiju koja ce joj pružiti šansu za dug i lep život. Kao i do sada javljaćemo se sa svim novostima. Hvala vam na svemu, dobri ljudi, vaša podrška nam mnogo znači! - naveli su oni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)