MALA MONIKA PIŠE KNJIGU O ZLOČINU MALČANSKOG BERBERINA: Devojčica otkrila i šta joj je potrebno

Novosti online

07. 01. 2021. u 19:43

МАЛА МОНИКА ПИШЕ КЊИГУ О ЗЛОЧИНУ МАЛЧАНСКОГ БЕРБЕРИНА: Девојчица открила и шта јој је потребно

Foto: Pink TV printskrin

MONIKA Karimanović, koja je bila žrtva ,,Malčanskog berberina", poželela je za božićnom trpezom da napiše knjigu o svemu što je preživela. Kako kaže, želi da pomogne devojčicama, da znaju kako da se snađu ako dođu u situaciju sličnu njenoj.

U nadi da život može da se nastavi tamo gde je praktično prekinut pre godinu dana, porodica Karimanović okupljena je za božićnom trpezom.

- Želim da jednog dana napišem knjigu ili uradim film koji će da opiše šta mi se desilo, kako bi deca znala da se ponašaju i reaguju u mojoj situaciji - kaže Monika.

Devojčica sa roditeljima na dan izlaska iz bolnice / Foto J. Ćosin

U ovom trenutku joj, kaže najviše treba samo jedna soba.

- Treba mi soba da učim, vežbam i sve... Htela sam da sviram violinu, ali posto sam za nju malo zakasnila, volela bih da sviram gitaru - kaže devojčica.

Ovaj Božić porodici je pružio mir i nadu u bolje sutra, a majka Aleksandra Karimanović, kaže da bi svi najadije zaboravili sve loše što se dogodilo.

Porodica je ove godina na okupu i to je ono što je najvažnije. Deda Miodrag kaže da se nada da će im nova godina doneti zaborav, a baka Zorica samo je zahvalna što su svi tu, uključujući pre svega Moniku.

- Moja božićna želja je da smo svi na okupu i da Moniki obezbedim da živi bolje nego do sada - kaže otac Robert.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)