Irena Vujović i Meridian uručili paketiće za decu na Institutu za onkologiju

Promo

07. 01. 2021. u 10:00

NAJVEĆA čarolija božićnih praznika jeste radost i iskreni osmesi mališana. Zato se u danima za nama Meridian potrudio da svuda širi praznični duh radosti.

Ирена Вујовић и Меридиан уручили пакетиће за децу на Институту за онкологију

Foto: Promo

Sledeći višegodišnju tradiciju, predstavnici Meridiana, u saradnji sa ministarkom zaštite životne sredine Irenom Vujović, uručili su paketiće Udruženju „Uvek sa decom“, koje već trideset godina pomaže deci na lečenju na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Foto: Promo

 

Ministarka Irena Vujović naglasila je da je donacija paketića za mališane koji se leče na dečjem odeljenju Instituta za onkologiju skroman gest podrške malim herojima.

- Nadam se da ćemo im ulepšati predstojeće praznike, sa velikom željom da što pre ozdrave i da se vrate svojim redovnim aktivnostima, porodici i drugarima - rekla je Vujović i zahvalila društveno odgovornoj kompaniji "Meridian" na obezbeđenoj donaciji, kao i udruženju "Uvek sa decom" koje će se pobrinuti da paketići stignu do mališana kojima su namenjeni.

Iako su božićni praznici svojevrsna tradicija kada je reč o humanitarnim akcijama kompanije Meridian, poseta Udruženju “Uvek sa decom” nastavak je opsežne kampanje u kojoj je ovaj evropski poslovni brend, usred pandemije, neprekidno na kriznim žarištima širom Evrope.

- Božićni praznici su, već tradicionalno, period humanosti u Meridianu, kada se trudimo da pomognemo i bar malo ulepšamo praznični period mališanima - superherojima, koji se bore za ozdravljenje od najtežih bolesti. Drago nam je da smo u saradnji sa ministarkom Irenom Vujović obradovali mališane koji se leče na dečjem odeljenju Instituta za onkologiju – istakao je Damjan Stamenković, direktor operativnih poslova kompanije Meridian.

U godini za nama Meridian je pomagao zdravstvene centre, lokalne organizacije Crvenog krsta, javne kuhinje, a bio je i organizator akcija prikupljanja novčanih sredstava za lečenje mališana od retkih i opasnih bolesti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (14)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...