TOKOM DANA VEDRO, VEČERAS VREMENSKI OBRT: Kakvo nas vreme čeka danas i u narednom periodu

Tanjug

05. 01. 2021. u 07:13

U SRBIJI ujutro u nižim predelima magla ili niska oblačnost, a slaba kiša se još samo ponegde očekuje u Banatu, na istoku i jugoistoku Srbije.

ТОКОМ ДАНА ВЕДРО, ВЕЧЕРАС ВРЕМЕНСКИ ОБРТ: Какво нас време чека данас и у наредном периоду

Foto: Katarina Mihajlović

Pre podne postepeno razvedravanje, sredinom dana i posle podne pretežno sunčano, osim na severu Vojvodine i po pojedinim kotlinama i dolinama reka gde će se oblačno vreme duže zadržati.

U brdsko-planinskim predelima pretežno sunčano tokom celog dana. Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura od minus 2 do 6 Celzijusa, najviša dnevna od 7 do 12 stepeni Celzijusa. Tokom večeri i noći novo naoblačenje, mestimično sa kišom u zapadnim delovima Srbije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu ujutru prestanak kiše, pre podne oblačno, sredinom dana razvedravanje. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni.

Najniža temperatura oko 5 stepeni Celzijusa, najviša dnevna oko 9 stepeni. Tokom večeri i noći novo naoblačenje.

U sredu oblačno s kišom, na planinama sa snegom, a više padavina očekuje se u drugom delu dana i u toku noći u jugozapadnim, južnim i jugoistočnim predelima. U košavskom području duvaće povremeno jak jugoistočni vetar.

U četvrtak uglavnom suvo i malo hladnije, a slaba kiša ponegde se očekuje ujutru i pre podne na jugu i istoku zemlje.

Zatim, umereno i potpuno oblačno uz dalji pad temperature, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a u nižim predelima sa mešovitim padavinama – kišom i snegom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)