ZABELEŽEN JE POVEĆAN BROJ PRIJAVA BUKE U STANOVIMA! Šekularac otkrio da li su Beograđani poštovali mere u "najluđoj noći"

Novosti online

02. 01. 2021. u 09:40

KOMUNALNI milicioneri su zajedno sa inspekcijskim službama u proteklih 48 sati obavili 908 kontrola rada ugostiteljskih objekata u Beogradu, a zabeležili su samo tri odstupanja od radnog vremena do 18 časova, izjavio je načelnik sektora unutrašnje kontrole Komunalne milicije Ranko Šekularac.

ЗАБЕЛЕЖЕН ЈЕ ПОВЕЋАН БРОЈ ПРИЈАВА БУКЕ У СТАНОВИМА! Шекуларац открио да ли су Београђани поштовали мере у најлуђој ноћи

Foto: Printskrin

Šekularac je izjavio da su nadležne službe tom prilikom izdale prekršajne naloge, kao i zaštitnu meru zabrane rada objekata narednih 72 sata.

Kako dodaje, Komunalna milicija je samostalno, bez inspekcija u istom periodu imala 970 intervencija, prilikom čega su uočili dva prekoračenja, od kojih jedno u kladionici.

Takođe su uobičajeno vršili kontrolu nelegalnog taksi prevoza i nelegalne prodaje, ali nisu zabeležili kršenje komunalnog reda.

- Zabeležen je povećan broj prijava buke u stanovima. Komunalna milicija je (tom prilikom) izdala dva prekršajna naloga u 69 intervencija. Nova godina je protekla svakako mirnije nego prethodnih godina - ocenio je Šekularac.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024