VOZAČI, OPREZ! Smanjena je vidljivost zbog magle - ovo su kritične tačke

Tanjug

02. 01. 2021. u 08:48

JP Putevi Srbije savetuju maksimalan oprez pri vožnji zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

ВОЗАЧИ, ОПРЕЗ! Смањена је видљивост због магле - ово су критичне тачке

Foto: N.Živanović

Na auto-putu E-75, petlja Grdelica - petlja Predejane, kod mesta Boćevica, izvode se radovi na održavanju puta, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorena kolovozna traka Niš-Vranje između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje-Niš.

Deonica Davidovac (Popovac) - Grza - Straža (Zaječarski put), do 28.06.2021. godine, izmena režima saobraćaja u zoni tunela „Grza“ zbog radova na izgradnji bujičnih pregrada preko reke Grza i Slemenskog potoka.

Zaječar (Vrška čuka) - Knjaževac (Kalna), do 01.11.2021.g, radovi na mostovima, na sledećim lokacijama:

- selo Vratarnica, naizmenično propuštanje vozila pomoću semafora,

- most preko Jelašničke reke, naizmenično propuštanje vozila pomoću znakova za prvenstvo prolaza,

- u blizini mesta: Mali izvor, Minićevo, Gornje Zuniče i skretanje za Debelicu i Jakovac, odvijanje saobraćaja preko devijacija.

Novi Sad (Sirig)-Petrovaradin (Račkog), radovi na izgradnji nadvožnjaka -Temerinska ulica u Novom Sadu, obustavljen saobraćaj.

Preusmeren saobraćaj u oba smera sa državnog puta I B reda broj 21, preko raskrsnice državnog puta I B reda broj 12 sa ulicom Bajči Žilinskog i raskrsnice državnog puta I B reda broj 21 sa ulicom Beogradski kej, na državni put I B reda broj 12 i ulice Bajči Žilinskog i Beogradski kej. Planirani rok završetka radova u drugoj fazi 31.03.2021.godine.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili