NE ČEKAM NIJEDNU VAKCINU: Predsednik otkrio po kom "ključu" se vakcinišu predstavnici vlasti

Novosti online

25. 12. 2020. u 14:29

НЕ ЧЕКАМ НИЈЕДНУ ВАКЦИНУ: Председник открио по ком кључу се вакцинишу представници власти

Foto: V.N.

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić izjavio je danas da je premijerka Ana Brnabić primila Fajzerovu vakcinu, da će on neku drugu koju odobri ALIMS, predsednik Skupštine Srbije neku treću, a sve kako bi pokazali da su sve vakcine dobre.

Upitan koju vakcinu on čeka, Vučić je rekao da ne čeka nijednu, već da je dogovor bio da predstavnici vlasti prime različite vakcine, kako bi pokazali građanima da su sve vakcine dobre, da su zdravstvene vlasti odobrile prave vakcine i da motivišu građane da se i oni vakcinišu.

- A, nisam u stanju da komentarišem ludosti raznih, da ono što je Ana Brnabić primila nije vakcina, jer je debela igla... - dodao je Vučić.

Na konstataciju da se "po društvenim mrežama šale na račun izjave Dragana Đilasa da je on zapravio nabavio vakcinu", Vučić se nasmejao i rekao:

- Eto, našalili ste se i vi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Princip

25.12.2020. 18:07

Veoma pametna odluka naše zemlje da građanima ponudi vakcine protiv kovida, nabavljene od različitih proizvođača, iz različitih centara moći u svetu.

Sofija

25.12.2020. 18:52

Врло је лепо што се држава побринула да нама грађанима омогући да бирамо вакцину .Што говори колико је Србија способна

Darija Stankovic

26.12.2020. 09:22

Nadam se da ce vakcine uskoro biti dostupne svim gradjanima. Verujem da ce biti ispravne, vakcinacija ljudi iz drzavnog vrha potvrdjuje to.