ŠEST KORISNIH SAVETA KAKO IZABRATI SAT PO MERI

Promo

22. 12. 2020. u 10:57

ШЕСТ КОРИСНИХ САВЕТА КАКО ИЗАБРАТИ САТ ПО МЕРИ

Foto: Promo

PRILIKOM kupovine ručnog sata treba obratiti pažnju na nekoliko važnih detalja

Bilo da su klasičnog, sportskog ili modernog dizajna, ručni satovi su jedan od najboljih i najvrednijih poklona. Od 1868. godine i nastaka prvog ručnog sata pa do danas, menjali su ne samo dizajn već i ulogu te na savremenim modelima, uz vreme i datum, možemo precizno da pratimo mesečeve mene, dubinu i pritisak vode, pređene korake i izgubljene kalorije…

Poseban povod i prilika nisu potrebni da biste nekog obradovali ručnim satom. Smatra se vrednim poklonom, ali i sjajnim asesoarom. Dok je na ruci, konstantan je podsetnik na onog ko ga je poklonio. Može biti i investicija, prenositi se i sa generacije na generaciju, a vremenom pojedini satovi dobijaju na vrednosti kao vintidž komadi.

Foto: Promo

 

Izboru ručnog sata, posebno danas kada je ponuda velika, treba pažljivo prići.

UZMITE U OBZIR KARAKTER OSOBE KOJOJ POKLANJATE, KOLIKO I U KOJIM PRILIKAMA ĆE GA NOSITI.

Evo nekih korisnih saveta kojima se možete voditi: 

Foto: Promo

 

1. Ako imate dileme, najsigurniji izbor su satovi minimalističkog i klasičnog dizajna - ne izlaze brzo iz mode, a savršeno se uklapaju uz svaki stil oblačenja.

2. Za one osobe koji se usuđuju da budu različite, birajte satove smelog i prepoznatljivog dizajna poput onih iz kolekcije Police.

3. Obratite pažnju na veličinu kućišta sata. Ukoliko je kućište premalo ili preveliko, može izgledati neodgovarajuće na ruci onoga kome poklanjate sat. Večina ženskih satova ima kućište promera 32-40mm, a muških od 42 do 50mm.

4. Unutrašnji mehanizam sata važna je kategorija pri izboru. Kvarcni mehanizmi koriste bateriju, automatski se pokreće pokretanjem vaše ruke, dok oni mehanički zahevaju povremeno navijanje.

5. Narukvica sata u velikoj meri utiče na njegov izgled, a da li ćete izabrati sat sa kožnom, metalnom ili gumenom narukvicom, stvar je ukusa kao i odraz potreba i navika. Za aktivne osobe koje se bave sportom, narukvica od gume je mnogo praktičnija od kožne. Metalna narukvica je najotpornija, a svakako je i najelegantnija.

6. Vodite se idejom da za raspoloživ budžet odaberete najbolji mogući model. Na svu sreću, danas na domaćem tržištu postoji velika ponuda renomiranih brendova.

Proverite dostupnost servisa kao i distributerske mreže kao važnih stavki u održavanju i servisiranju sata. https://www.s-l.co.rs/

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)