NESTALA ŽENA U BEOGRADU: Izašla do apoteke, od tada joj se gubi svaki trag!

D. Balšić

21. 12. 2020. u 18:41

MILKA Radović sa Novog Beograda nestala je juče oko deseti sati ujutru, a porodica apeluje na sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave njima ili policiji.

НЕСТАЛА ЖЕНА У БЕОГРАДУ: Изашла до апотеке, од тада јој се губи сваки траг!

Foto: Printskrin

Kako su za "Novosti" rekli članovi njene porodice, ona je juče ujutru bila u apoteci u novobeogradskom Bloku 45, a posle toga joj se gubi svaki trag.

Naveli su da su se sami uputili u potragu za njom, a posle toga su nestanak prijavili i policiji koja je izašla na teren.

U toku dana dobili su i informaciju da je Milka viđena u Urgentnom centru, ali se to ispostavilo kao netačno.

Ukoliko ste videli Milku ili imate bilo kakvu informaciju o njoj, možete se javiti porodici na broj telefona 060/4067-007.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA TARI POČINJE NAPLATA ZA VOZILA: Za dolazak automobilom 300 dinara