"ZAGLAVILI SMO SE, UHVATILA ME JE PANIKA": Milica otkrila kako su se ona i Stefan izgubili (FOTO)

Novosti online

20. 12. 2020. u 21:20

MILICA Mirjanić koja je nestala zajedno sa momkom Stefanom juče, a koju su večeras pronašli pripadnici GSS, oseća se dobro. Ona je u izjavi do detalja ispričala šta se dešavalo u prethodnoj noći tokom dramatične potrage.

ЗАГЛАВИЛИ СМО СЕ, УХВАТИЛА МЕ ЈЕ ПАНИКА: Милица открила како су се она и Стефан изгубили (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

- Dobro smo posle ovih 40 sati, koliko je prošlo od trena kad smo se izgubili. Naišli smo na jednu kolibu u kojoj borave drvoseče, i koju smo obili i ušli u nju. Unutra je bila peć koja nije bila dobro razrađena pa smo spavali napolju u vreći za spavanje. Bilo je hladno ali snašli smo se. Probudili smo se u 5 ujutru, otkad smo sišli sa glavnog puta nismo imali signal - rekla je ona za Telegraf.rs.

Kako dodaje, nisu bili gladni jer su imali hrane za nekoliko dana. Hrane je bilo i u toj kolibi a i oni su poneli zalihe sa sobom. Priča da su se zaglavili jer je na putu bilo mnogo snega.

- Zaglavili smo se dva puta. Tad smo odlučili da napustimo vozilo i krenemo pešaka kako bismo našli neku kolibu gde ćemo se skloniti. Nadali smo se da tu ima nekih drvoseča koji bi nam pomogli - kaže Milica.

 

-  Uplašila sam se kad smo se zaglavili, međutim kada smo videli kolibu u kojoj je bilo drva i hrane, strah me je popustio u toku noći.  Međutim, ujutru oko 9, 10 sati me je panika uhvatila ponovo. Zahvalila bih se svima, pre svega GSS, ali i čoveku u čijoj smo kolibi boravili, on se zove Ivica i ostavili smo mu poruku, da nas pozove, kako bismo mu nadoknadili pričinjenu štetu - navodi Milica.

Foto: GSS

 

Na pitanje da li će se ponovo upustati u ovakve avanture, Milica u šali odgovara:"Pa to sad ne smem da kažem jer je tata pored mene".

Dodaje da od planinarenja, uprkos "malom paklu" kroz koji su prošli ona i Stefan, neće odustati, ali navodi da će ubuduće biti obazriviji a u ove avanture se neće upuštati sami.

Dvoje mladih pronašli su pripadnici Gorske službe spasavanja Srbije (GSSS).

Foto: GSS

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...