EVO GDE SU BILI MILICA I STEFAN: Srećan kraj potrage mladih planinara kod Despotovca

Novosti online

20. 12. 2020. u 18:29

NESTALI planinari pronađeni su živi i zdravi.

ЕВО ГДЕ СУ БИЛИ МИЛИЦА И СТЕФАН: Срећан крај потраге младих планинара код Деспотовца

Foto: Ministarstvo odbrane

Nakon celodnevne potrage za Stefanom Rusovim (27) i Milicom Mirjanić (20), oni su večeras pronađeni živi i zdravi.

Kako se nezvanično saznaje, mladom paru se na putu zaglavio automobil, pa su prespavali u obližnjoj kolibi, u blizini Zilotskog manastira.

Podsećamo, mladi par je u subotu ujutru krenuo u ranim jutarnjim satima u automobilu "pežo 207" bele boje ka izletištu Lisine, a svaki trag izgubio im se istog dana od oko 15 sati kada im je telefon lociran u mestu Tupižnjica.

U potragu za devojkom i mladićem uključene su jagodinska policija i GSSS i meštani. MUP je podigao helikoptere u potrazi za dvoje mladih, a u potragu su od sredine dana uključeni i psi tragači.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...