DRAMA SE NASTAVLJA: Spasioci promenili lokaciju potrage za Milicom i Stefanom, a evo šta je najveći problem (FOTO/VIDEO)

Novosti online

20. 12. 2020. u 15:41

SPASIOCI Gorske službe menjaju lokaciju potrage za nestalim Milicom i Stefanom.

ДРАМА СЕ НАСТАВЉА: Спасиоци променили локацију потраге за Милицом и Стефаном, а ево шта је највећи проблем (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk

Oni sada kreću ka vrhu planine. Reon Tupižnice je nova lokacija koja se pretražuje.

 

Kako je rečeno iz Gorske službe za Novosti još uvek nemaju nikakve informacije, nisu pronašli nikakav trag.

Najveći problem je, kako navode, upravo to što automobil nije pronađen jer u potraga obično kreće tako što se prvo pronađe auto, pa tek se onda kreće u potragu za njima.

Podsetimo, Milica Mirjanić (20) i Stefan Rusov (27), su u subotu ujutru krenuli u ranim jutarnjim satima u automobilu "pežo 207" bele boje, beogradskih registarskih oznaka (BG1541VT) ka izletištu Lisine. Od tada im se oboma gubi svaki trag.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima