DETALJNA PROGNOZA ZA NAREDNU NEDELJU: Jutro u Srbiji danas oblačno, a onda razvedravanje - sledeće sedmice sneg

Tanjug

20. 12. 2020. u 07:27

U SRBIJI će ujutru i pre podne u nižim predelima, po kotlinama i dolinama reka biti magle ili niske oblačnost, a posle podne pretežno sunčano, osim u Bačkoj, Sremu, Timočkoj Krajini i po pojedinim kotlinama, gde će se oblačnost zadržati celog dana.

ДЕТАЉНА ПРОГНОЗА ЗА НАРЕДНУ НЕДЕЉУ: Јутро у Србији данас облачно, а онда разведравање - следеће седмице снег

Foto: N.Živanović

Ponegde se očekuje rosulja, a na planinama tokom celog dana biće pretežno sunčano.

Vetar slab i umeren, na jugu Banata povremeno i jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 2 C, najviša od 4 do 10 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Foto: Printscreen/RHMZ

U Beogradu ujutru i pre podne magla ili niska oblačnost, posle podne razvedravanje. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 0 do 2 C, najvisa oko 7 C.

Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana - do 27. decembra:

Do četvrtka umereno i potpuno oblačno i toplije sa dnevnim temperaturama oko i iznad proseka, u utorak ponegde slaba kiša.

U petak jače naoblačenje i zahlađenje s kišom, na planinama sa snegom, prvo na severu i zapadu.

Za vikend oblačno, u nižim predelima sa mesovitim padavinama - kišom, susnežicom i snegom, a na planinama sa snegom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...