HVALA DECI: Predsednik se pohvalio na Instagramu crtežima najmlađih, koji će krasiti zidove kovid bolnica u Kruševcu i Batajnici (FOTO)

Novosti onlajn

18. 12. 2020. u 08:55

PREDSEDNIK Vučić na svom Instagram nalogu zahvalio se deci na crtežima kojima su pokazali kako vide borbu protiv virusa korona.

ХВАЛА ДЕЦИ: Председник се похвалио на Инстаграму цртежима најмлађих, који ће красити зидове ковид болница у Крушевцу и Батајници (ФОТО)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

- Sutra otvaramo novu kovid bolnicu u Kruševcu, u rekordnom roku izgrađenu, a ovi divni crteži krasiće zidove naših bolnica.

- Hvala deci - umetnicima što su nam ulepšali ovu nedelju. Ovo su njihovi crteži kojima nam pokazuju kako vide našu zajedničku borbu protiv Covid-19 - napisao je predsednik na svom Instagram nalogu.

- I naša je stvar, poručuju učiteljice, učenici i njihovi roditelji, učesnici istoimenog projekta za podršku lekarima, medicinskim sestrama i pacijentima.

Učenici od prvog do četvrtog razreda OŠ "Vuk Karadžić" iz Kruševca crtali su i napravili postere koje šalju kovid bolnicama u Batajnici i Kruševcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (69)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024