MINISTAR U KOPNENOJ ZONI BEZBEDNOSTI: Vulin uručio vozila i opremu (FOTO)

Novosti online

12. 12. 2020. u 15:52

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas policijske službenike angažovane u Kopnenoj zoni bezbednosti kojim je uručio dva vozila i novu balističku opremu, šlemove i pancire, sredstva osmatranja, uniforme i čizme, koja će im omogućiti da budu bezbedniji u obavljanju svoga posla.

МИНИСТАР У КОПНЕНОЈ ЗОНИ БЕЗБЕДНОСТИ: Вулин уручио возила и опрему (ФОТО)

Foto: MUP

- Česta bespravna seča šume u ovom prostoru veoma zabrinjava sve državne organe Republike Srbije, a posebno smo zabrinuti jer šiptarske bande veoma često nose naoružanje i veoma često otvaraju vatru - rekao je ministar Vulin.

Upravo zato, kako je naveo, Ministarstvo unutrašnjih poslova potrudilo se da opremi pripadnike koji rade u Kopnenoj zoni bezbednosti i da ne dopusti da bilo ko od njih strada zato što nije imao adekvatnu opremu.

Istakavši da je njihov posao veoma težak i skopčan sa ogromnim rizikom, ministar Vulin je istakao da sa bezbednošću policijskih službenika u Kopnenoj zoni ne sme da se igra i da nikada ne smemo da pomislimo da smo dovoljno učinili da bi oni bili bezbedni i sigurni.

- Oni čuvaju ovaj prostor, našu zemlju i njihov život je uvek u opasnosti. Zato zaslužuju posebno poštovanje, a od nas svaku pomoć - poručio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)