NESTAO PACIJENT IZ KOVID BOLNICE U SUBOTICI: Mihalju se od srede gubi svaki trag, pozitivan na virus korona

Novosti online

11. 12. 2020. u 12:03

MIHALj Harangozo, čovek star 80 godina iz Subotice, nestao je u sredu u pet časova ujutru iz Opšte bolnice u Subotici koja je u kovid sistemu.

НЕСТАО ПАЦИЈЕНТ ИЗ КОВИД БОЛНИЦЕ У СУБОТИЦИ: Михаљу се од среде губи сваки траг, позитиван на вирус корона

Foto: Z. Knežević

Ivanka Nikolić, Mihaljeva ćerka kaže da je njen otac u nedelju prvo nestao iz svog doma. Svi u porodici su veoma zabrinuti za njega, pogotovo što je dijabetičar i mora tri puta na dan da primi insulin, a dodatno što je utvrđeno da je pozitivan i na virus korona.

- Moj tata je pozitivan na koronu. Kod kuće nije imao simptome korone. U nedelju, majka nije primetila, nestao je iz kuće. Tražili smo ga svuda i sva sreća da smo ga našli, tačnije jedan naš prijatelj ga je pronašao u žbunju i šipražju, bio je sav izgreban. Zvala sam Hitnu pomoć i oni su ga odveli u bolnicu. Niko nije onda mislio da ima koronu, ali kada su ga testirali konstatovali su da je pozitivan i zadržan je. Nestao je iz dela Kovid 2, ujutru u pet časova u sredu. Kada sam nazvala bolnicu da pitam za njega rekli su mi da ga nema, da je otišao. On jedva hoda i jako je debeo, sigurna sam da je još uvek negde u bolnici ili u krugu bolnice. Prosto ne mogu da verujem da je mogao sam u tom stanju da ode neprimećen, morao je da prođe i pored portira. Nikada ranije se to nije dešavalo - kaže za „Blic“ Ivanka Nikolić,ćerka Mihalja Harangozo.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)