DOSITEJ ZA NAJBOLJE: Na svečanoj akademiji uručeno prestižno priznanje u prosveti

DOSITEJ ZA NAJBOLJE: Na svečanoj akademiji uručeno prestižno priznanje u prosveti

Ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović uručila je na večerašnjoj svečanoj akademiji „Učitelj Dositej“ u Narodnom pozorištu u Beogradu povelje, koje nose ime po ovom prosvetitelju, pojedincima i institucijama za postignute izuzetne doprinose u oblasti prosvete u 2023. godini. Ove godine pristigle su 52 prijave za Dositejevu povelju, a Komisija je izabrala 14 dobitnika.

24. 04. 2024. u 11:10

GRUJIČIĆEVA O POVRATKU OPASNOG VIRUSA U SRBIJU: Ko neće da vakciniše dete, neka dođe i neka vidi kroz šta prolaze ti roditelji i deca

GRUJIČIĆEVA O POVRATKU OPASNOG VIRUSA U SRBIJU: "Ko neće da vakciniše dete, neka dođe i neka vidi kroz šta prolaze ti roditelji i deca"

SRBIJA je po Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO) zemlja sa umerenim, odnosno srednjim rizikom od divljeg poliovirusa, koji izaziva dečju paralizu, a nalazi se u neposrednom okruženja zemalja u kojima je taj rizik visok, najnovije je izveštaj koji je objavio Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

24. 04. 2024. u 09:15

HEMOFARM O ODRŽIVOM RAZVOJU SA STUDENTIMA PRESTIŽNE VORTON ŠKOLE

HEMOFARM O ODRŽIVOM RAZVOJU SA STUDENTIMA PRESTIŽNE VORTON ŠKOLE

RONALD Zeliger, generalni direktor Hemofarm grupe održao je gostujuće predavanje studentima prestižne Vorton škole biznisa Univerziteta u Pensilvaniji, na kojem je predstavio jedinstvenu strategiju održivog razvoja koju Hemofarm sprovodi više od decenije. Kao višegodišnji partneri, Hemofarm i Vorton razmenjuju ideje i znanja, kao deo šire misije edukovanja javnosti o principima ESG i održivog razvoja.

23. 04. 2024. u 16:00