JOVAN MARIĆ SE BORI SA KORONOM: Hitno hospitalizovan u teškom stanju!

Novosti online

02. 12. 2020. u 13:30

ЈОВАН МАРИЋ СЕ БОРИ СА КОРОНОМ: Хитно хоспитализован у тешком стању!

Foto: Printskrin

POZNATI psihijatar i seksolog doktor Jovan Marić oboleo je od korone i trenutno se nalazi na lečenju u KBC "Dragiša Mišović", saznaje "Republika".

Doktor Marić ima obostranu upalu pluća i povremeno je na kiseoniku.

To je potvrdio i sam Marić u kratkom telefonskom razgovoru, pošto zbog jakog kašlja otežano govori.

- Evo me u "Mišoviću" već dva dana. Ja sam mislio da je korona virus kao i svaki drugi, ali sad vidim da nije. Sve je počelo krajem prošle sedmice kada sam dobio temperaturu. Računao sam da sam negde navukao grip, kao i svake godine u ovo vreme - ispričao je on i dodao:

- Međutim, kako sam počeo da malaksam, koleginica iz "Mišovića" me je posavetovala da počnem da pijem hemomicin. Međutim, već u ponedeljak stanje mi se pogoršalo, došao sam da snimim pluća, po njenim savetu, i ispostavilo se da imam obostranu upalu. Odmah sam zadržan u bolnici, a test na koronu je pokazao da sam pozitivan - priča Marić.

Iako spada u rizičnu grupu, jer ima pridružena oboljenja poput dijabetisa i hipertenzije, Marić ne brine, jer tvdi da je u dobrim rukama.

- U "Mišoviću" svi pacijenti imaju najbolju negu, tako da je imam i ja. Uzimam terapiju, borim se i nadam se da se vidimo za nekih dve nedelje - rekao je profesor na kraju razgovora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)