KON ODGOVORIO PALMI: Nisam toliko strašan da me se plaše - virus je za respekt!

Tanjug

26. 11. 2020. u 10:31

EPIDEMILOG i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Predrag Kon reagovao je jučerašnju izjavu predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme da je "počeo da se plaši" dr Kona.

КОН ОДГОВОРИО ПАЛМИ: Нисам толико страшан да ме се плаше - вирус је за респект!

Foto: Tanjug

- Veliki pozdrav za gospodina Palmu! Nisam toliko "strašan" da bi me se plašio... Virus, međutim, zaslužuje respekt... Ma i njega se ne treba plašiti. Samo poštovati mere! - napisao je dr Kon na svom Fejsbuk profilu.

Dragan Marković Palma juče je pozvao lekare da se što manje pojavljuju na televizijama.

- Želim da zamolim lekare, doktor Kon, svaka mu čast, kad god upalim neki kanal - doktor Kon. Hej, ljudi, i ja sam počeo da se plašim njega. I niko od tih stručnjaka nije imao tačnu prognozu. Pričali su nam kada dođe leto zbog visoke temperature nestaće kovid, pa hajde još malo, pa evo sad drugi, pa treći talas. Izgleda da koronu više ne delimo na talase i da je neprekidno prisutna - rekao je Marković u Skupštini Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DVA SRETNIKA OSVOJILA ŠESTICU: Ovo su dobitne kombinacije