KON ODGOVORIO PALMI: Nisam toliko strašan da me se plaše - virus je za respekt!

Tanjug

26. 11. 2020. u 10:31

КОН ОДГОВОРИО ПАЛМИ: Нисам толико страшан да ме се плаше - вирус је за респект!

Foto: Tanjug

EPIDEMILOG i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Predrag Kon reagovao je jučerašnju izjavu predsednika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme da je "počeo da se plaši" dr Kona.

- Veliki pozdrav za gospodina Palmu! Nisam toliko "strašan" da bi me se plašio... Virus, međutim, zaslužuje respekt... Ma i njega se ne treba plašiti. Samo poštovati mere! - napisao je dr Kon na svom Fejsbuk profilu.

Dragan Marković Palma juče je pozvao lekare da se što manje pojavljuju na televizijama.

- Želim da zamolim lekare, doktor Kon, svaka mu čast, kad god upalim neki kanal - doktor Kon. Hej, ljudi, i ja sam počeo da se plašim njega. I niko od tih stručnjaka nije imao tačnu prognozu. Pričali su nam kada dođe leto zbog visoke temperature nestaće kovid, pa hajde još malo, pa evo sad drugi, pa treći talas. Izgleda da koronu više ne delimo na talase i da je neprekidno prisutna - rekao je Marković u Skupštini Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

marko

26.11.2020. 13:50

Bravo za dr. Kona. Gosp.Palma da ste pratili celo vreme tv od pocetka izbijanja virusa znao bi da su svi lekari govorili da neznaju kada ce on nestati ali da. se nadaju da ce sa dolaskom leta kao virus nestati.To se nije dogodilo i vremenom svi kazu da se ne vidi kraj virusu i da cemo morati da zivimo sa njim.Odakle vam hrabrost da pozivate lekare da ne budu na tv i da informisu ovaj narod.Dosta nas je vas politicara i rijaliti tako da bi bilo bolje da radite ono sto najbolje umete.S postovanjem