BILA JE BORBA NA ŽIVOT I SMRT: Gradonačelnik Preševa se oporavio, zahvalio Lončaru

Tanjug

22. 11. 2020. u 23:56

ŠĆIPRIM Arifi, gradonačelnik Preševa, koji je nedavno hospitalizovan u bolnici u Nišu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja izazvanog korona virusom, objavio je na Fejsbuku da se oporavio i vratio kući.

БИЛА ЈЕ БОРБА НА ЖИВОТ И СМРТ: Градоначелник Прешева се опоравио, захвалио Лончару

Foto; Fejsbuk

Arifi je, između ostalog, zahvalio medicinskom osoblju na lečenju, ali i ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji mu je, kako je naveo, obećao da će se prema svim pacijentima postupati maksimalno profesionalno.

- Zahvaljujem se medicinskom osoblju Doma zdravlja u Preševu, kao i medicinskom osoblju bolnice u Nišu na stručnom i ljudskom lečenju i ministru zdravlja, koji mi je obećao da će svi pacijenti, bez obzira na nacionalnost, biti lečeni s najvećom mogućom profesionalnošcu - naveo je Arifi, a prenosi Kosovo onlajn.

On je dodao da se, posle nekoliko dana provedenih u bolnici, vratio "porodici u Preševu".

- Bez preterivanja, mogu vam reći da sam prošao kroz zdravstveni izazov kao nikad do sada, čak je to bilo suočavanje i borba na život ili smrt - napisao je Arifi.

On je zamolio sugrađane da minutom ćutanja odaju počast svima koji su izgubili život u globalnoj pandemiji i pomole se za sve koji su zaraženi korona virusom.

Arifi je 15. novembra saopštio da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno i da je hospitalizovan u bolnici u Nišu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)