DANAS SE DOBRO OBUCITE: Dolazi nam zahlađenje, a pogledajte u kojim delovima Srbije se može očekivati i sneg

Tanjug

21. 11. 2020. u 07:01

U VEĆEM delu Srbije danas će biti pretežno oblačno i hladnije, sa najvišom temperaturom od 3 do 7 stepeni.

ДАНАС СЕ ДОБРО ОБУЦИТЕ: Долази нам захлађење, а погледајте у којим деловима Србије се може очекивати и снег

Foto: Tanjug

Na jugozapadu, jugu i istoku Srbije u nižim predelima se očekuju mešovite padavine - kiša i sneg, a na planinama sneg i stvaranje snežnog pokrivača.

U Vojvodini će biti pretežno sunčano.

Vetar umeren do jak, severozapadni, najniža temperatura od -2 do 5 stepeni, a najviša dnevna od 3 do 7 stepeni.

I u Beogradu će danas biti pretežno oblačno, suvo i hladnije. Duvaće umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura oko 1, a najviša oko 5 stepeni.

Narednih sedam dana biće suvo, stabilno i prosečno hladno vreme za poslednju dekadu novembra sa slabim jutarnjim mrazevima, čestom pojavom magle i niske oblačnosti, naročito u nižim predelima, po kotlinama i dolinama reka, a sa više sunčanih sati u planinskim predelima.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZEMLJOTRES KOD NIKŠIĆA: Žarište locirano na dubini od 12 kilometara