SPREMNA ZA KOVID PACIJENTE Otvorena hala "Čair" - raspolaže sa 190 kreveta, u njoj će raditi 20 lekara i 40 sestara

Tanjug

10. 11. 2020. u 10:08

PRIVREMENA kovid bolnica hala "Čair" otvorena je, ušla je u kovid sistem i od danas će moći da primi prve pacijente koji imaju srednje tešku i lakšu kliničku sliku, rekao je koordinator bolnice dr Goran Mitrović.

СПРЕМНА ЗА КОВИД ПАЦИЈЕНТЕ Отворена хала Чаир - располаже са 190 кревета, у њој ће радити 20 лекара и 40 сестара

Foto: J.Ć./ Tanjug

On je za RTS rekao da privremena bolnica raspolaže sa 190 mesta među kojima se nalaze i kiseonička mesta, što nije bilo slučaj u aprilu.

Navodi da će dolaziti pacijenti sa celog područja koje pokriva KC "Niš", a da će se na Klinici za infektivne bolesti raditi trijaža pacijenata.

U hali "Čair" će raditi 20 lekara i oko 40 sestara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni